Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 Червня, 2023 р., 14:32
Введення в обіг і експлуатацію, надання на ринку Ліфти, на які поширюється дія цього Технічного регламенту, можуть бути введені в обіг і експлуатацію за умови їх відповідності вимогам цього Технічного регламенту, належного монтажу, технічного обслуговування та використання за призначенням. Компоненти безпеки для ліфтів, на які поширюється дія цього Технічного регламенту, можуть бути надані на ринку та введені в експлуатацію за умови відповідності вимогам цього Технічного регламенту та належного вмонтування, технічного обслуговування та використання за призначенням. Основні терміни та поняття введення в обіг - надання компонента безпеки для ліфтів на ринку України в перший раз або платне чи безоплатне постачання ліфта для використання на ринку України в процесі провадження господарської діяльності надання на ринку - будь-яке платне або безоплатне постачання компонента безпеки для ліфтів для розповсюдження чи використання на ринку України в процесі провадження господарської діяльності вилучення з обігу - будь-який захід, спрямований на запобігання наданню на ринку України компонента безпеки для ліфтів, що перебуває в ланцюгу постачання такого компонента безпеки для ліфтів відкликання - будь-який захід, спрямований на забезпечення демонтажу та безпечного видалення ліфта або повернення компонентів безпеки для ліфтів, що вже надані монтажнику чи споживачу (користувачу)
19 Червня, 2023 р., 14:28
Рій «Якимів» Жовтанецького опорного ЗЗСО взяв участь у обласному етапі військово-патріотичної гри "Джура" для середньої вікової категорії! Вишкіл проходив 15-18 червня на території дитячо-туристичної бази «Карпати», що у селі Дубина.
19 Червня, 2023 р., 14:26
У неділю, 25 червня, запрошуємо усіх у Народний дім села Горпин на благодійний концерт Народної капелли бандуристів «Львівʼяни». Для вас лунатимуть чарівні пісні у яскравому, професійному виконанні артистів. Також у Народному домі села Горпин відбудеться благодійна ярмарка на підтримку військовослужбовців ЗСУ. Усі виручені кошти будуть спрямовані для придбання необхідних речей для військовослужбовців ЗСУ із Жовтанецької територіальної громади! Прийди та підтримай ЗСУ
19 Червня, 2023 р., 14:17
У суботу, 17 червня, танцюристи студії танцю “Dance stars VO” села Ременів приймали участь у хореографічному конкурсі «Львівська рапсодія», який відбувався у місті Винники.
19 Червня, 2023 р., 14:15
«Українська пісня – 2023»: у Львові відбулась головна музична подія країни. Дякуємо, що мали можливість надихатись кращими виконавцями України.
19 Червня, 2023 р., 14:13
У неділю, 18 червня, відбулось нагородження ФК «Черемшина» села Колоденці за друге місце в другій лізі Благодійного чемпіонату Кам’янеччини (сезон 2022 року).
19 Червня, 2023 р., 14:12
У неділю, 18 червня, в Народному домі села Печихвости відбулася благодійна вистава та ярмарка на підтримку Збройних Сил України.
18 Червня, 2023 р., 12:18
З Днем батька!
15 Червня, 2023 р., 11:18
Жовтанецька територіальна громада позбулася усіх памʼятників радянського тоталітарного режиму.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь