Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

06 Березня, 2024 р., 11:42
ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території колишнього господарського двору в селі Новий Став, Львівського району, Львівської області.
01 Березня, 2024 р., 13:29
ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для внесення змін до детального плану території для розміщення ставкового господарства з підсобними приміщеннями в урочищі «Біля Кринички» поблизу села Жовтанці Кам’янка-Бузького (зараз Львівського) району (за межами населеного пункту).
21 Лютого, 2024 р., 16:47
ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для обслуговування належної громадянці Пиртик Анні Володимирівні нежитлової будівлі (лабораторії картоплесховища), розташованої по вул. Хмельницького Б. №115-Б, в селі Велике Колодно, Львівського району, Львівської області. Детальний план території розробляється ТзОВ «ЗЕМЛЕБУДПРОЕКТ», на замовлення виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради, за ініціативи громадянки Пиртик А.В., власниці нежитлової будівлі, розташованої по вул.Хмельницького Б. №115-Б, в селі Велике Колодно, Львівського району,Львівської області. Основною метою даного детального плану є проектування земельної ділянки необхідної для обслуговування вказаної вище нежитлової будівлі. Детальний план складається з графічних та текстових матеріалів. З розробленим проектом детального плану території можна ознайомитися, надати свої пропозиції та зауваження з 21.02.2024 року в приміщенні адмінбудинку Жовтанецької сільської ради (с. Жовтанці вул. Львівська, 2), контактні телефони: 3-31-33; 3-31-49. Термін надання пропозицій та зауважень - 1 (один) місяць. Громадські слухання по зазначеному вище проекті детального плану території заплановано провести в неділю 10.03.2024 року о 15.00 год., біля адмінбудівлі сільської ради в с. Велике Колодно.
22 Листопада, 2023 р., 15:40
ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території належної гр. Невські Людмилі Василівні земельної ділянки площею 0,0529 га (кадастровий номер ділянки 4622185200:01:007:0456), розташованої в с. Ременів, Львівського району, Львівської області, з метою зміни цільового призначення даної ділянки здля ведення особистого селянського господарства на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Детальний план території розробляється Комунальним підприємством «Кам’янка-Бузька архітектурно-планувальна група» Львівської районної ради, на замовлення виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради, за ініціативи власника земельної ділянки, гр. Невської Л.В. Основною метою детального плану є обгрунтування можливості зміни цільового призначення належної гр.Невські Л.В. земельної ділянки площею 0,0529 га, розташованої в селі Ременів, Львівського району, Львівської області з для ведення особистого селянського господарства на для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Детальний план складається з графічних та текстових матеріалів. З розробленим проектом детального плану території можна ознайомитися, надати свої пропозиції та зауваження з 22.11.2023 року в приміщенні адмінбудинку Жовтанецької сільської ради (с. Жовтанці вул. Львівська, 2), контактні телефони: 3-31-33; 3-31-49. Термін надання пропозицій та зауважень - 1 (один) місяць. Громадські слухання по зазначеному вище проекті детального плану території заплановано провести в неділю 10.12.2023 року о 15.00 год., в адмінбудівлі сільської ради, в селі Ременів.
14 Листопада, 2023 р., 16:51
Запрошуємо крафтових виробників та тих, хто планує відкрити власну справу до участі у тренінгу «Інформаційно-консультаційні послуги з юридичних питань для виробників початківців», що відбудеться у Львові вже 17.11.2023
15 Вересня, 2023 р., 16:31
Громадська організація «Об’єднання добровольців» 16 вересня 2023 року організовує зустріч побратимів під пісні Христини Панасюк. Вхід виключно для учасників бойових дій та діючих військовослужбовців.
17 Серпня, 2023 р., 12:02
ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для обслуговування нежитлових будівель, що розташовані на території Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області, с. Вирів, вул. Центральна №1б (за межами населеного пункту). Детальний план території розробляється КП «Кам’янка-Бузька архітектурно-планувальна група» Львівської районної ради, на замовлення колишньої Кам’янка-Бузької районної державної адміністрації, за ініціативи Товариства з обмеженою відповідальністю «ГАЛЗЕРНОТРЕЙД», у власності якого знаходяться нежитлові будівлі, що розташовані за адресою: с. Вирів, вулиця Центральна №1б (за межами населеного пункту). Основною метою даного детального плану є проектування земельної ділянки необхідної для обслуговування вказаних вище нежитлових будівель. Детальний план складається з графічних та текстових матеріалів. З розробленим проектом детального плану території можна ознайомитися, надати свої пропозиції та зауваження з 17.08.2023 року в приміщенні адмінбудинку Жовтанецької сільської ради (с. Жовтанці вул. Львівська, 2), контактні телефони: 3-31-33; 3-31-49. Термін надання пропозицій та зауважень - 1 (один) місяць. Громадські слухання по зазначеному вище проекті детального плану території заплановано провести в неділю 10.09.2023 року о 16.00 год., біля адмінбудівлі сільської ради в с. Вирів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь