Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 Квітня, 2024 р., 15:02
Днями у приміщенні Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбувся семінар-тренінг для представників бізнесу щодо податкового законодавства.
22 Квітня, 2024 р., 15:01
Начальником Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Тарасом Печорою було проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» з питань декларування минулорічних доходів, з яких не були сплачені податки.
22 Квітня, 2024 р., 15:00
При відвідуванні Центру обслуговування платників Кам’янка-Бузької державної податкової інспекції громадяни отримують роз’яснення щодо застосування норм податкового законодавства та термінів сплати податків та зборів до бюджетів, проводиться звірка розрахунків та ін. 
22 Квітня, 2024 р., 14:59
Заступницею начальника Кам’янка-Бузької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Оксаною Солонинкою надано коментар-відповідь про те, що відповідно до ст. 67 Конституції України кожен зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку та розмірах, встановлених законом. Усі громадяни щорічно подають до податкових інспекцій за місцем проживання декларації про свій майновий стан і доходи (далі – податкова декларація) за минулий рік у порядку, встановленому законом.
22 Квітня, 2024 р., 12:32
Година духовності «Дозволь, Ісусе, за Тобою йти».
22 Квітня, 2024 р., 10:31
З приходом весни розпочинається сезон спалювання сухої рослинності. Рятувальники, попереджають про те, що  не слід випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на на сухій трав’янистій підстилці.
22 Квітня, 2024 р., 10:30
Сьогодні, 22 квітня, роковини загибелі Ковальського Володимира Васильовича, жителя села Жовтанці. Володимир Ковальський загинув 22 квітня поблизу н.п. Спірне Бахмутського району Донецької області, захищаючи Україну від російських окупантів. Розділяємо з родиною біль утрати Героя. Вічна пам’ять та вічна слава Герою України!
19 Квітня, 2024 р., 11:03
Аби зменшити навантаження на енергосистему, мешканців Львівщини закликають економно споживати електроенергію щодня з 19:00 по 22:00 год.
19 Квітня, 2024 р., 11:00
18 квітня 2024 року у Великоколоднівському НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ» було проведено показовий День цивільного захисту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь