Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

05 Липня, 2017 р., 11:05
2 липня 2017 року відбулася чергова виїзна зустріч голови громади Ярослава Деркача із жителями сіл Якимів та Горпин. Зустріч відбувалася за участі керівного складу об’єднаної громади, керівників структурних підрозділів Жовтанецької сільської ради, представників медицини, освіти та культури.  
05 Липня, 2017 р., 10:28
2 липня 2017 р. в с.Жовтанці відбулася дитяча театральна вистава "Незнайко" Миколи Носова.  
29 Червня, 2017 р., 09:46
28 червня пройшов 8 тур чемпіонату Кам'янка-Бузького району. Вашій увазі результати матчів 8 туру
28 Червня, 2017 р., 15:15
У середу, 28 червня, в Україні відзначають день Конституції.
28 Червня, 2017 р., 13:12
З  метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг від руйнування великоваговими транспортними засобами у період спекотної погоди, обмежується проїзд територією Львівської області великовагового автомобільного транспорту загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь понад 7 тонн у денний час доби з 10.00 до 22.00 у разі підвищення температури повітря понад +28ºС.
27 Червня, 2017 р., 16:40
25.06.2017р. в Народному Домі с.Горпин відбувся святковий концерт присвячений 21річниці Конституції України "Я і Конституція" під керівництвом зав.НД Л.Бабич і зав.бібліотекою Г.Гнатів. 
27 Червня, 2017 р., 13:30
У неділю 25 червня в народних домах сіл Печихвости та Новий Став відбулися чергові зустрічі жителів сіл із головою об'єднаної громади-Ярославом Деркачем. На зустрічі були присутні керівники усіх структурних підрозділів виконавчого апарату сільської ради.  Всі присутні були ознайомленні із загальною дохідною і видатковою частиною б'юджету сільської ради. Головний лікар-Мирослава Чінка розповіла черговий раз про роботу ,яка була проведена в громаді в сфері медицини. Із змінами в освіті всіх присутніх ознайомила начальник відділу освіти -Ірина Вус. 
27 Червня, 2017 р., 11:08
24 червня у смт.Добротвір завершилось обласне спортивно-масове свято «Олімпійський день - 2017». Захід зібрав видатних олімпійців, провідних спортсменів Львівщини, ветеранів спорту, делегації з районів та міст обласного значення області. Серед учасників дійства і дітки із нашої об'єднаної громади. Учасники заходу взяли участь у різноманітних атракціях: змаганнях з пляжного волейболу, символічному легкоатлетичному забігу, показових виступах спортсменів, майстер-класах з фехтування, санного спорту, веслування від провідних олімпійців Львівщини, дитячих спортивних конкурсах та розвагах, навчаннях навикам кульової стрільби, олімпійській вікторині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь