Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рекомендації з відбору вступників до Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ (далі — КЛК ХНУВС)

Дата: 01.04.2024 17:12
Кількість переглядів: 48

Фото без описуРекомендації з відбору вступників до Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ(далі — КЛК ХНУВС)

Вступники з числа цивільної молоді (на базі повної загальної середньої освіти), які виявили бажання вступати на спеціальності 272 «Авіаційний транспорт» (за освітніми програмами «Аеронавігація» (пілот) держзамовлення ДСНС 5 осіб, «Оператор безпілотних літальних апаратів» держзамовлення ДСНС 1 особа, «Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і авіадвигунів (технік-механік) держзамовлення ДСНС 3 особи»), і 173 «Авіоніка» (за освітньою програмою «Авіоніка» (технік-елекгрик обладнання повітряних суден) держзамовлення ДСНС 4 особи) та у подальшому проходити службу цивільного захисту у Спеціальному авіаційному загоні Оперативно- рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України (м. Ніжин), збирають документи за переліком, що додається, та проходять медичне обстеження виключно в авіаційних медичних центрах, яким надані повноваження на проведення медичної сертифікації авіаційного персоналу цивільної авіації, перелік яких додається.

Вступники реєструються в особистому кабінеті вступника Єдиної державної електронної бази з питань освіти (далі - ЄДЕБО). Початок реєстрації в ЄДЕБО не раніше 01.07.2024 року. Початок і закінчення реєстрації у ЄДЕБО визначаються правилами прийому, які на цей час ще не затверджені.

Зібрані копії документів разом з оригіналами та заяву на вступ у електронному вигляді, мотиваційний лист (його зміст наведено нижче) вступник подає в приймальній комісії КЛК ХНУВС згідно термінів визначених Правилами прийому у 2024 році за адресою: м. Кременчук, вул. Перемоги 17/6, проїзд від залізничного вокзалу та автовокзалу маршрутним таксі № 17 до зупинки «Льотний коледж».

e-mail: pk_klk@ukr.net, vsgvpr_klkhnuvs@ukr.net, телефони для довідок: 0979221433, 0965239555, 0967572595, (0536)758103.

Вступники, які вступають на згадані спеціальності, здають у 2024 р. НМТ за наступними предметами: обов’язкові - українська мова, математика, історія України та один на вибір: біологія, фізика, хімія, іноземна мова, географія, українська література. При цьому можуть подаватися: Національний мультипредметний тест (НМТ) 2022-2024 рр. або тести зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2021 року.

Перелік авіаційних медичних центрів (АеМС), яким надані повноваження на проведення медичної сертифікації авіаційного персоналу цивільної авіації


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь