Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Жовтанецькій громаді діє акція «Подаруй бібліотеці сучасну книгу»

Дата: 09.02.2024 16:34
Кількість переглядів: 118

Фото без опису14 лютого – Міжнародний день дарування книг. Ця добровільна ініціатива започаткована у 2012 році американкою Еммі Бодмур. Ідея покликана підвищити інтерес та покращити доступ до книг і бібліотек. Офіційно цей день можна назвати Днем закоханих у книжки, але якщо про День Святого Валентина відомо всім, то про День книгодарування майже ніхто не знає, хоча він має амбітну мету – привернути увагу до важливості читання.

Книга сьогодні є надважливим соціальним продуктом, а підтримка української книги є питанням національної безпеки. Саме книжки закладають базові цінності світогляду, формують особистість, будують потужний культурний простір.

Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. За кожною обкладинкою ховається цілий світ, кожна сторінка – це знайомства, зустрічі, переживання. Подарована бібліотеці книга – це радість не лише одній людині, адже вона може стати улюбленою для багатьох. Бо книги в бібліотеці – це книги-мандрівниці, які мандрують від одного читача до іншого.

До Міжнародного дня дарування книги бібліотеки нашої громади анонсують постійно діючу акцію «Подаруй бібліотеці сучасну книгу».

У кожного книголюба вдома є книги, які вже прочитані. Вони можуть принести радість ще багатьом поціновувачам читання, тож запрошуємо вас поділитись ними з іншими людьми. Кожен книжковий дар важливий для нас, адже він дає можливість продовжити життя книгам, які будуть знову і знову радувати користувачів! Це може бути дитяча та доросла література українською мовою, видана після 2000 року.

Приєднуйтесь до акції!

Добрі справи робити приємно!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь