Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 13:53
Кількість переглядів: 178

5 грудня відзначається Міжнародний день волонтера – свято усіх, хто за покликом серця допомагає людям, не вимагаючи подяки, нагород і визнання.

Шановні волонтери, у вас важлива і відповідальна місія. Допомогти, врятувати життя, вберегти людину від зневіри, надихнути на боротьбу із тяжким недугом або вселити надію на краще – для вас стає сенсом життя. За останні роки в Україні слово «волонтер» стало тотожним слову «порятунок». У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли йде війна, порушено територіальну цілісність саме волонтерська активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додають віри.

Символом міжнародного волонтерського руху є серце, простягнуте рукою. Так і кожен із вас віддає людям частину себе. Волонтери завжди там, де вони потрібні. В дитячих будинках та на станціях переливання крові, на передовій та в шпиталях, у притулках для тварин – завжди є ті, хто в скрутну хвилину готовий віддати частину себе, свого життя заради спільної мети та благополуччя інших. Волонтери добровольцями йшли на фронт, збирали допомогу, везли на передову все, що могли, починаючи зі шкарпеток і закінчуючи тепловізорами, приймали біженців, знаходили потрібні ліки, плели маскувальні сітки.

У цей день висловлюємо велику вдячність всім волонтерам за відкритість, щирість, людяність та добрі серця. Мирного неба, щастя та здоров’я вам та вашим сім’ям.

Пишаємося вами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь