Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури

Дата: 27.04.2022 08:15
Кількість переглядів: 629

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), по вул. Куземського №10, в с. Ременів, Львівського району, Львівської області.

?Детальний план території розробляється КП «Кам’янка-Бузька архітектурно-планувальна група» Львівської районної ради, на замовлення виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради, за ініціативи власника земельної ділянки, гр. Зіменковського С.І.Основною метою детального плану є обгрунтування можливості зміни цільового призначення належної Зіменковському С.І. земельної ділянки площею 0,0346 га, розташованої в селі Ременів, по вул. Куземського №10, з земель промисловості на землі для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). Детальний план складається з графічних та текстових матеріалів.

З розробленим проектом детального планутериторії можна ознайомитися, надати свої пропозиції та зауваження з 27.04.2022 року в приміщенні адмінбудинку Жовтанецької сільської ради (с. Жовтанці вул. Львівська, 2), контактні телефони: 3-31-33;  3-31-49. Термін надання пропозицій та зауважень - 1 (один) місяць.

Громадські слухання по зазначеному вище проекті детального плану території заплановано провести в неділю 15.05.2022 року о 15.00 год., біля адмінбудівлі сільської ради в с. Ременів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь