Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ЦНАПі Жовтанецької сільської ради відбулася робоча зустріч заступника начальника відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

Дата: 28.07.2021 09:14
Кількість переглядів: 1091

Фото без опису27 липня в ЦНАПі Жовтанецької сільської ради відбулася робоча зістріч  заступника начальника відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Ганна Гнатів з посадовими особами Жовтанецької сільської ради, старостами, державним реєстратором та адміністраторами за участі голови Жовтанецької сільської ради. Ганна Гнатів проінформувала присутніх про  новели законодавства у сфері земельних правовідносин. Зокрема наголосили, що до 1 січня 2025 року власники невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець повинні оформити право власності на земельну ділянку. Проінформувала присутніх про процедуру оформлення переважного права купівлі земельної ділянки сільськогосподарського призначення, новели  законодавства щодо орендних правовідносин.
Також, довели до відома обов’язок юридичних осіб з 11 липня 2021 року звернутися до державного реєстратора чи нотаріуса для оновлення відомостей про кінцевого бенефіціарного власника, та відповідальність у випадку неподання такої інформації чи подання неправдивих даних.

Правова обізнаність – це поінформованість громадян щодо своїх прав та обов'язків, знання норм чинного законодавства, а також можливість реалізовувати та захищати свої права за допомогою правових механізмів. 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь