Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада щодо бюджету соціального проекту "Центр підтримки сім'ї "Добре разом""

Дата: 25.02.2020 16:31
Кількість переглядів: 1054

Фото без опису25 лютого у Жовтанецькій сільській раді відбулася робоча зустріч щодо обговорення  бюджету соціального проекту "Центр підтримки сім'ї "Добре разом"".

Проект реалізується за підтримки благодійної організації Львівська освітня фундація та Благодійний фонд "Перспектива Нова". У нараді взяли участь перший заступник сільського голови Жовтанецької ОТГ Степан Янишин, представник БФ "Перспектива Нова" Світлана Замула та працівники Відділу надання соціальних послуг Жовтанецької ОТГ Христина Яцушко, Мирослава Вовк, Ірина  М'ясковська та Уляна Щекун.

Довідково

 Центр підтримки сім’ї «Добре разом» буде надавати послугу соціального супроводу та підтримки сімей в кризі, а й буде відкривати нові відділення:

- відділення термінового влаштування дітей розраховане для проживання дітей, які з різних причин вилучені із сімей, залишені батьками, або влаштовані одинокими батьками до відділення на період проходження ними стаціонарного лікування; 

- служба раннього втручання надаватиме послуги батькам та дітям від народження до 7 років, з обмеженими можливостями здоров’я чи особливими освітніми потребами. Фахівці працюють над розвитком потенціалу дитину, щоб забезпечити їй можливість здобувати освіту у навчальних закладах, в тому числі й за інклюзивною формою навчання, а також максимально розвивають у неї навички самообслуговування. Вчать батьків, як створювати дома умови для оптимального розвитку і адаптації дітей в суспільстві.

- відділення для матерів з дітьми надаватиме невідкладну допомогу дітям і їх батькам, які опинилися в складних життєвих обставинах, постраждали від насильства. Робота фахівців спрямована на попередження розлучення дітей з батьками, розвиток батьківського потенціалу, вирішення проблем сім’ї та успішну інтеграцію їх у громаду.

Робота фахівців центру буде спрямована на якомога швидше влаштування дітей в сім’ї. Спочатку робота на повернення дитини проводиться з рідною сім’єю, якщо дитину не можливо повернути батькам, то дитину влаштовують в сімейні форми виховання.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь