Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великоколоднівському НВК успішно реалізовано проєкт "Soil Science"

Дата: 04.02.2020 13:21
Кількість переглядів: 1268

 Фото без описуУчителі та учні Великоколоднівського НВК Жовтанецької громади готові вивчати та змінювати екологію регіону вже сьогодні, адже їхній проєкт "Soil Science" було успішно профінансовано на платформі GoFundEd! Загалом школі вдалося зібрати 50 896 гривень на онлайн-платформі для реалізації свого проєкту.Проєкт був розроблений у рамках програми "Школа 3.0 Об'єднані громади" під кураторством Ірини Демоненко.

Тепер учні зможуть прослідкувати вплив різних речовин на якість ґрунту та загалом цікавіше проводити природничі уроки завдяки новому обладнанню.

"Коли ідеї не залишаються просто ідеями, а реалізовуються завдяки злагодженій роботі командивчителів учнів та батьків і отримують підтримку громади.
Радію за команду Великоколоднівського НВК, які в рамках участі у програмі "Школа 3.0. Громади"  написали проект "Soil science" і зібрали на платформі GoFundEd кошти для його реалізації"- ділиться враженнями Ірина Демоненко. 

"У нашому Великоколоднівському НВК відбулася чудова подія- ми отримали обладнання для наших винахідників. Завдяки GoFundEd наші мрії перетворились в реальність! Висловлюємо подяку за віру в нашу ідею, за вашу підтримку, за вашу готовність допомогти. Особливо: нашій менторці Iryna Demonenko, яка допомагала налагодити партнерські стосунки між вчителями, батьками, учнями та представниками громади, нашим батькам, жителям села, друзям, підприємцям, всім, кому був не байдужий наш проєкт. Крім необхідного обладнання цей проєкт подарував нам віру, впевненість, ми стали більш активні, згуртовані і готові досягати нових цілей",- із допису Великоколоднівського НВК у мережі Facebook


Коментарі:

Анонім
2020-02-04 13:58:52

Молодці! Тішуся за таких активних учнів

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь