Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач привітав працівників соціальної сфери із професійним святом

Дата: 01.11.2019 11:03
Кількість переглядів: 1016

Фото без описуУ п'ятницю, 1 листопада, голова Жовтанецької ОТГ Ярослав Деркач привітав працівників соціальної сфери з їхнім професійним святом. Працівники відділу надання соціальних послуг Жовтанецької ОТГ Яцушко Христина, Щекун Уляна та Вовк Мирослава були відзначені подяками Жовтанецької об'єднаної територіальної громади.

"Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що жителі нашої громади, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними у цей непростий для час. Творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася Ваша віра в щедрість людської душі, щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям! Низький Вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття"- зазначив Ярослав Деркач

Ярослав Деркач відзначив особливу роль працівників соціальної сфери в нашій громаді і зазначив, що вони виконують не лише свої професійні обов'язки, а й здійснюють місію добра, милосердя та порятунку.  

Жовтанецька сільська рада  не стоїть осторонь вирішення актуальних проблем соціального захисту населення. За підтримки депутатів прийняті Програма соціального захисту окремих категорій населення Жовтанецької сільської ради та Програма підтримки учасників АТО (ООС), бійців добровольців та членів їх сімей. Також депутатський корпус одноголосно підтримав впровадження допомоги сім'ям при народженні дитини.

Додамо, День працівника соціальної сфери святкують уже двадцятий рік поспіль в першу неділю листопада. Цьогоріч він припадає на третє число.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь