Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рій "Жовтанецькі характерники" бере участь у ІІ етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 10.06.2019 20:27
Кількість переглядів: 875

Фото без описуСьогодні, 10 червня, на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного стартував ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Жовтанецька ОТГ також бере участь у грі. Представляє нашу громаду рій "Жовтанецькі характерники" під керівництвом Степана Заліска

Привітав учасників гри перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

«Сьогодні тут ви представляєте різні куточки нашої області, ви вибороли це право. Тут в Центрі миротворчості та безпеки, де готуються українські воїни, де наші воїни спільно з військовослужбовцями Збройних сил інших країн членів Північноатлантичного альянсу здобувають нові знання і борються на тактиці і в операційних планах щодо російської агресії і інших загроз, які несуть виклики сьогодення. Тут ви будете мати можливість упродовж кількох днів разом здобувати знання і досвід. Ви – майбутнє України, без молоді немає майбутнього в жодної держави, без такої національно-патріотичної молоді немає майбутньої України. Від вас залежить, якою буде наша держава. Виборюйте своє право бути кращими з кращих. Ви вже переможці. Одна з команд поїде представляти Львівщину і я знаю, що ви достойно її представите. Навчайтеся і здобувайте. Дякую всім наставникам і вихователям, організаторам. Ви також приклад для наслідування. Я впевнений, що наступного року цей захід буде ще масштабнішим, адже ми на своєму прикладі тут на Західній Україні, Львівщині зокрема, повинні показати, що ми готові боронити нашу землю і розвивати наш людський потенціал»,  зазначив Ростислав Замлинський.  

Загалом участь у грі візьме 360 учасників. Окрім учнів у кожному рої є також представники педагогічного персоналу, які супроводжують учасників та надають методичну допомогу, а також майже 50 старшин, які відповідають за проведення гри.

В межах «Джури» представлені усі адміністративні територіальні одиниці області, є команди, які представляють райони та міста.

Також цьогоріч вперше до гри приєдналися учні професійно-технічної освіти.

У межах ІІ етапу «Джури – 2019» проведуть низку залікових змагань. Зокрема, «Перетягування линви», «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник»,  інтелектуальну гру – вікторина «Відун», «Пластун». Початок заходу о 15:00 год. 

Також в межах заходу учасники зможуть поспілкуватися із воїнами АТО та побачити військову техніку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь