Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чарівні дівчата із хореографічного колективу "Панянка" підкорили сцену фестивалю "Місто Мрій 2019" м.Львів

Дата: 13.05.2019 14:46
Кількість переглядів: 983

Фото без описуХореографічний колектив "Панянка" (с.Жовтанці) під кервіництвом  Ольги Вихопень, 11 травня 2019 року, взяв участь у ІІ-му Відкритому  фестиваль-конкурсі мистецтв " Місто мрій – 2019", що  відбувався у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. Зважаючи на велику кількість професійних  учасників,  "Панянка" здобули почесне ІІ місце представивши жюрі танець "Коломийка", яка захопила серця глядачі та здійняла бурні овації. Особливістю ж "Панянки" є те, що у колективі поєдналися молоді мами з дітьми, які люблять танець та  сповнені життєвої енергії. 

"Для нас матерів-учасниць колективу надзвичайно приємним подарунком стала перемога на фестивалі такого рівня перед Днем Матері. Неймовірні враження, безліч яскравих колективів Галичини та багато запальних танців. Та це і наш дебютний виступ на якому ми точно не зупинимося"- діляться учасниці колективу.

Загалом на ІІ-му Відкритому  фестиваль-конкурсі мистецтв " Місто мрій – 2019" було представлено чотири танцювальні колективи під керівництвом Ольги Вихопень, які здобули високі відзнаки та призові місця. Зокрема колективи "Цьомчики", "Малесенькі долоньки" , "Реверанс" та "Панянка".

"Не просте завдання для журі конкурсів обрати кращих серед багатьох учасників. Проте милі,енергійні дітки, чарівні, сповнені життєвої енергії дівчата  повноцінно віддаються яскравому танцю, цікавим постановкам та ми завжди налаштовані виключно на перемогу",- розповідає Ольга Вихопень, керівник хореографічних колективів.

Колетив Жовтанецької ОТГ вітає переможців та керівника колективу із досягненням і бажає їм продовжувати творчо працювати, духовно збагачуватись та реалізовуватись у чарівному світі танцю. А матерям -щастя, здоров’я, родинного благополуччя, взаєморозуміння,  любові  і  тепла від своїх дітей.  Дякуємо за натхненну та найвідповідальнішу материнську працю, за відданість, ласку, розуміння та надійну підтримку —  усе, що матері дають дітям, які цього потребують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь