Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У  Жовтанецькій ОТГ завершився курс свідомих «Включайся!»

Дата: 06.10.2018 22:53
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису5-6 жовтня 2018 року у молодіжному центрі #IDEA  та у опорному навчальному закладі села  Жовтанці проходив курс свідомих «Включайся!» для активної молоді  ОТГ та Кам'янка-Бузького району.


Протягом двох днів учасники за традиційною програмою вивчали основи психології стресу, методи боротьби та опанування емоцій при небезпечних ситуаціях та концентрації сил на допомозі потерпілим. Також лікарі-практики - Михайло Незнановський і Володимир Рудик,
розповіли про основні елементи невідкладної домедичної допомоги при кровотечі, укусах, порізах, особисту безпеку при пораненнях та серцево-легеневу реанімацію.
На другий день курсу учасники освоїли самооборону та прослухали курс по особистій безпеці, який провели інспектори відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Львівській області – Bohdana LefmenkoOlya Yaremchuk та Діма Олійник. Інспектори ознайомили учасників із межами допустимої оборони, відповідальністю та самозахистом при небезпечних діях правопорушника.
«Часто наш голос є найбільшою силою, тому необхідно розвивати в собі звичку постійної активності та правильної юридичної оцінки небезпечної ситуації, застосовувати необхідну самооборону, не перевищуючи при цьому допустимих меж та встановлених законом норм» - зазначили інспектори.
Цей курс організований за результатами обласного етапу, який відбувся в серпні цього року для працівників відповідальних за молодіжну політику на місцях та є першим результатом в області за результатами проходження навчання. Захід організований відділом культури, сім'ї, молоді та спорту Жовтанецької сільської ради та сектором молоді та спорту Кам’янко- Бузької райдержадміністрації.
Нагадаємо, що проект - це спільна робота Департаменту внутрішньої та  інформаційної політики Лівівської ОДА, патрульної поліції ЛЬвівської області та першої домедичної допомоги САВ, який спрямований на підвищення рівня особистої безпеки та свідомості молоді Львівщини.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь