Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато капітальний ремонт Великоколоднівського НВК

Дата: 03.10.2018 15:19
Кількість переглядів: 1976

Фото без описуУ селі Велике Колодно розпочато капітальний ремонт школи. Згідно проектної документації буде утеплено фасад та встановлено нове покриття даху школи.

Загальна вартість робіт становить понад 4 млн.грн., які повністю фінансуються із місцевого бюджету. Замовником робіт виступає Відділ освіти Жовтанецької сільської ради. Згодом завдяки утепленню школи громада зможе економити кошти місцевого бюджету на оплаті комунальних послуг.

"Ми визначали школи на першочергову термомодернізацію, аналізуючи їх тепловтрати, –розповів Ярослав Деркач. Зокрема проаналізувавши витрати на опалення шкіл на початку 2017 року дійшли висновку, що першочергово необхідно утеплювати наші великі об'єкти - Жовтанецьку опорну школу, ДНЗ "Вишенька", Великоколоднівський НВК, на опалення яких протягом року ідуть мільйонні видатки із місцевого бюджету.  Минулого року ми уже реалізували великий проект по утепленні опорної школи у селі Жовтанці. Цьогоріч реалізовується проект по реконструкції ДНЗ "Вишенька", що у селі Жовтанці, а також розпочато капітальний ремонт Великоколоднівського НВК.Фото без опису

Якщо говорити в цілому по освітніх закладах, то справа не лише в утепленні. Освіта в нашій громаді є одним із пріоритетів. У нас багато дітей і на території  нашої громади є аж 8 шкіл. Сьогодні у підпорядкуванні відділу освіти Жовтанецької сільської ради є 5 шкільних автобуси. Зокрема, протягом 2017-2018 рр ми придбали два нових "Школярика" (за співфінансуванням із обласною радою).Ми продовжимо реалізовувати нові проекти у нашій освіті, аби зробити її якісною і аби діти почувалися у наших школах комфортно і затишно. Завдяки децентралізації нам протягом 2017-2018 рр вдалося залучити чимало бюджетних коштів на капітальні видатки. Ми сьогодні підходимо більш комплексно: звичайно, утеплення – першочергове, але також важливі питання пов’язані з дитячи майданчиками, реконструкція санвузлів, харчоблоків"

Фото без опису

Роман Лоза,

спеціаліст з інформаційно-організаційних питань Жовтанецької сільської ради

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь