Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спеціаліст Жовтанецької сільської ради Роман Лоза став одним із переможців Національного фотоконкурсу «Великі світлини маленьких місць»

Дата: 12.06.2018 14:55
Кількість переглядів: 1071

Спеціаліст Жовтанецької сільської ради Роман Лоза став одним із переможців національного фотоконкурсу «Великі світлини маленьких місць: моя громада — наше майбутнє», який було організовано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”.

 

Як зазначив Роман, що успіх йому принесло яскраве фото Жовтанецької опорної школи, яка перевтілилася у сучасний освітній осередок завдяки реформі децентралізації. Адже до об'єднання сільська рада навіть не могла думати про такі масштабні проекти, а зараз реалізовуємо мільйонні проекти, які мають надзвичайно велику соціальну значимість для цілої громади.

Довідково:

Фотоконкурс проходив з 23 квітня по 20 травня 2018 року за ініціативи Мінрегіону. Його організатором виступила Програма «U-LEAD з Європою», що є партнером Мінрегіону у впровадженні реформи децентралізації в Україні.

Метою фотоконкурсу було показати, що кожний куточок України вартий уваги та може стати прикладом того, як перетворення в ході реформи децентралізації роблять життя кращим, підвищують рівень місцевого патріотизму та розкривають величезний людський потенціал мешканців об’єднаних громад, яких в Україні вже створено 742.

Учасниками, чиї світлини розміщено на спеціально створеному сайті конкурсу www.hromady.photos, стали майже 1000 фотоаматорів із усіх областей України.

Члени журі розглянули понад 1200 робіт учасників та обрали 24 переможців з усіх регіонів країни, які представляють як великі міста, на кшталт Кривого Рогу чи Одеси, так і найменші об’єднані громади, що складаються з декількох сіл. Головним переможцем став Павло Катеринич із села Лисогірка Кодимського району Одеської області.

Після офіційної церемонії нагородження переможців, фотовиставка із 24 світлинами-переможцями вирушить у тур Україною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь