Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новенький "Школярик" у школи громади

Дата: 27.10.2017 12:08
Кількість переглядів: 1303

Фото без опису

У четвер, 26 жовтня, для шкіл районів та об'єднаних територіальних громад Львівщини передали 16 нових автобусів вітчизняної марки “Атаман”. Вартість одного транспортного засобу становить 1 млн 680 тис гривень.

Заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей зазначив, що придбані автобуси дозволять покращити якість освіти і забезпечать повну організацію навчального процесу.

«Завдання влади створити умови, щоб розвивати таланти дітей. Ми маємо 16 автобусів, які забезпечать як вчителям, так і учням довезення до опорних шкіл, де якість освіти вища, ніж в інших школах», - підкреслив Павло Хобзей.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка спільно із заступником міністра освіти  і науки України Павлом Хобзеєм передали ключі від шкільних автобусів керівникам відділів освіти районів та ОТГ.

«Це можливість дітям отримувати хорошу освіту, для нас важливо, щоб діти ходили до якісних шкіл, де є обладнані навчальні заклади, хороші вчителі. Сьогоднішній день – це приклад того, що ми робимо крок за кроком, аби наша держава ставала кращою, а життя комфортнішим», - зазначив Олег Синютка.

Відтак нові автобуси поїдуть у Бродівський, Жовкіський, Перемилянський, Самбірський,Стрийський та Яворівський райони, а також у школи Давидівської,Ходорівської, Шегинівської,Жовтанецької, Новокалинівської ОТГ.

Зазначимо, "Школярики" придбали у межах Програми розвитку освіти Львівщини за кошти державного і місцевих бюджетів. Загальна вартість автобусів 26 млн 880 тис гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь