Жовтанецька громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії сільської ради №33/1-50 «Рішення 33-ої сесії від 13.07.2023 року»

Кількість переглядів: 195
Скликання: VIII скликання
Сесія: 33 сесія 13.07.2023 р.
Тип документу: Рішення сесії сільської ради
Дата: 13.07.2023
Номер документу: 33/1-50
Назва документу: Рішення 33-ої сесії від 13.07.2023 року
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження порядку денного 33-ої сесії сільської ради
  2. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Жовтанецької сільської ради за І півріччя 2023 року   Додаток, додаток, додаток, додаток
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення Жовтанецької сільської ради від 12.12.2022 року №34 «Про місцевий бюджет Жовтанецької сільської ради на 2023 рік» додаток, додаток, додаток, додаток, додаток, додаток, додаток, додаток
  4. Про внесення змін до Комплексної програми благоустрою та впорядкування території населених пунктів Жовтанецької сільської ради на 2023 рік
  5. Про внесення змін до Програми соціального захисту військовослужбовців, осіб які захищали територіальну цілісність України і брали безпосередню участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації та членів їх сімей на 2023 рік
  6. Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми ремонту та утримання доріг і вулиць у населених пунктах Жовтанецької сільської  ради на 2023 рік
  7. Про внесення змін до Програми Фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Жовтанецької сільської ради Львівської області
  8. Про внесення змін та доповнень до Програми фінансової підтримки Комунального підприємства “Господар” Жовтанецької сільської ради та  здійснення внесків до його статутного капіталу на 2023 рік
  9. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Жовтанеччини на 2023-2025рр Додаток
  10. Про внесення змін до Програми «Організація харчування учнів та дошкільнят закладів освіти Жовтанецької сільської ради на 2023 рік»
  11. Про внесення змін до Програми підтримки та посилення державотворчої ролі української мови у Жовтанецькій ТГ на 2023 рік додаток
  12. Про  затвердження договорів про міжбюджетні трансферти (субвенцію)
  13. Про внесення змін до фінансового плану підприємства на 2023 рік
  14. Про затвердження рішень виконавчого комітету Жовтанецької сільської ради виданих в міжсесійний період
  15. Про прийняття на баланс та передачу в оперативне управління спеціального пожежного автомобіля
  16. Про затвердження Положення про МПО Жовтанецької сільської ради в новій редакції додаток
  17. Про закріплення частини приміщень НД села Жовтанці по вулиці Львівська, 17
  18. Про прийняття  комунальну власність земельної ділянки
  19. Про передачу в постійне користування земельної ділянки відділу освіти Жовтанецької сільської ради
  20. Про передачу в постійне користування відділу освіти Жовтанецької сільської ради земельної ділянки під будівлею школи в с. Горпин;
  21. Про передачу в постійне користування земельної ділянки відділу освіти Жовтанецької сільської ради
  22. Про передачу в постійне користування земельної ділянки відділу освіти Жовтанецької сільської ради
  23. Про передачу в постійне користування земельної ділянки відділу освіти Жовтанецької сільської ради
  24. Про розгляд клопотання  ПрАТ «Київстар і ТОВ «ОТК» стосовно намірів переоформлення договірних відносин
  25. Про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки
  26. Про розгляд заяви гр. Ісакової А.А.
  27. Про розгляд клопотання квартирно-експлуатаційного відділу м. Львова
  28. Про розгляд заяви гр. Наум І.І.
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Вихопень Н.І.
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Харачко М.Б.
  31. Про надання земельної ділянки у власність
  32. Про надання земельної ділянки у власність
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Втурек О.С.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Гупало В.Г.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Мазяр Г.М.
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Панчишин І.Д.
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Галасюк Н.П.
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Кондрацькій Г.В.
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Валько Л.В.
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Пенцак О.Г.
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Козак М.М.
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Ковалів В.Я.
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Безверхньому В.М.
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Вовк П.С.
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Максимів Н.І.
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок власнику земельної частки (паю) гр. Цюник Г.В.
  47. Про уточнення цільового призначення земельної ділянки
  48. Про уточнення площі та промірів земельних ділянок
  49. Про затвердження акту розгляду депутатського звернення Гришана А.Ю. щодо законності встановлення огорожі біля житлового будинку №10/29 в с.Ременів, по вул. Куземлького
  50. Про розгляд звернення Голови спілки (об’єднання) громадян-співвласників майна реорганізованого КСП «Жовтанці» Василя ГУНЬКИ

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть роботу апарату Жовтанецької сільської ради

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь